Hi,I'm Mysara Azhar. Prefer to called as Mye. Anyway, Please call me DatinMye if you don't mind. Hihi. Pmr candidates in 2012. My first cry was on 11october1997.Studying at Sekolah Menengah Perempuan Bukit Kuda, Klang. I love my family & dear kitten, Nikko Magly. Here is the place I write when there is no papers. My tears & happiness things I've wrote. Hope readers like it & keep stalking.
Lots Of Loves Mye <3
Find me on:
Tweet-tweet Tumblr Pesbuk

My Thingy ♥
•Canon 600d •Nokia x5 •Ipad
Dreaming to have
•Braces •tamron lenses •Mr Right
& lastly I would like to have a prom night party on my 20th birthday
wild days
My First Postby Mye
Tuesday, November 29, 2011 @ 7:51 AM

Hi, aku nak cerita pasal aku. Last three days, Aku dgn family aku pergy Johor Bahru to visit aunt aku yg baru bersalin, dia tak okay, dia ade sakit lukimea, something like that, so lepas bersalin dia masuk icu, sbb tu mummy ajak balik Johor lgpon nak amek nenek aku pergy klang (y) esokkan harinye aunt aku dah pindah ke wad biase & baby dia pon dah bawak balik. The baby was so cute, hidung mancung :>) Its a boy, name given Fahem. tu je yg aku tahu xD Hahaha then malam tu aku mcm rasa nak demam.....

Then malam tu dahla aku tido kat air-cond yg laju lagilah semput aku. Malam tu terus aku tak tido pastu asma aku dtg, hidung sumbat ape sume, tp nasib baik nenek aku ade tlg aku :') dia sapukan minyak kat dada aku, urut-2 kepala aku. gosh I love my nenek sho much <3 Hihi, then pagi tu okay sikit pastu pergy hospital tgk aunty, pastu ade nurse bengong tu dia ckp "org tak sihat tak boleh melawat pesakit" perghh kbye nurse aku balik, cerewet! ahahahaha

Pastu aku pergy kat mummy sbb mummy tak tido dgn kiteorg, mummy tido at hotel, pastu pergy makan steamboat at Restoran Rawa. nak tgk gambar? jap k. Lepastu balik rumah mandi-manda semua. lepas tgk Nada Cinta pukul 11malam tido ah, dah tido malam aku takleh tido, ahahhaah takleh nafas & nangis-2 semua xD ahahahaa dah sakit nangis ah kan :P pas nangis sampai pagi pukul 8pg cam tu baru aku dpt tido, pastu pukul 10pg gerak balik Klang balik & untill now I'm just fine, just a little bit sick :') Tu je citenye, btw aku bawak my little cat Nikko gi Jb tau xD suka dia naik kete tido dgn kiteorg sume (y) kthanksbye

me in blue shirt. nenek I punye muka xD