Hi,I'm Mysara Azhar. Prefer to called as Mye. Anyway, Please call me DatinMye if you don't mind. Hihi. Pmr candidates in 2012. My first cry was on 11october1997.Studying at Sekolah Menengah Perempuan Bukit Kuda, Klang. I love my family & dear kitten, Nikko Magly. Here is the place I write when there is no papers. My tears & happiness things I've wrote. Hope readers like it & keep stalking.
Lots Of Loves Mye <3
Find me on:
Tweet-tweet Tumblr Pesbuk

My Thingy ♥
•Canon 600d •Nokia x5 •Ipad
Dreaming to have
•Braces •tamron lenses •Mr Right
& lastly I would like to have a prom night party on my 20th birthday
wild days
Chapter #2by Mye
Friday, February 17, 2012 @ 5:11 AM

Hi Guys, today Friday, 17th February. How are me? I'm fine, sehat walafiat, hmm, so how sch? hm boleh lah, not too sucks. hihi, apa yg berlaku kat sekolah yg paling menyedihkan ? hmm, I get penalty. hmm for prefect, sbb late duty. Lol first time kot. brrrr! sosadd! and ade one girl just came back from holiday at ***** sorry for sensored and i'm not going to mention yr name, I'm sorry if I had to talk about you here, but I just want to release my tensyen, seriously, aku terasa dgn kau, if kau nak bagi any souvenirs kat kawan-2, just Go-ahaed tp jangan depan aku and kau ckp dgn org yg kau bagi tu supaya jgn bagitau aku. tp, bila aku pergi memane, kau akan tuntut barang kau kat aku, aku tak marah kalau kau tak bagi aku, tp, kau kne ingat, aku pergy memane kau tuntut barang kat aku. and kau tak rasa bersalah langsong, you are so annoying. aku dah maafkan kau tp aku masih terasa dgn kau *ayat fie. and Alhamdulillah sampai harini aku tak pernah mintak kawan-2 aku souvenirs kalau deorg pergy holiday nak tahu sbb ape? sbb aku malu, sbb aku taknk menyusahkan kawan-2 aku, sbb aku  tak suka mintak-2 brg kat org, aku rasa malu sgt and itu mungkin sifat-2 aku tp aku manusia biasa and aku ade hati dan perasaan bila kau buat aku mcm tu, dari aku anggap kau top10 bestfriends aku, kau tgk skrg aku anggap kau ape, guys, kalau korang nak tahu, setiap kali aku ade duty kat kantin, aku akan pergy tempat deorg makan, and say Hi, tp, lepas kejadian tu, aku rasa mcm aku SS je (Syok Sendiri) if deorg Hi, aku Hi lah balik :( whateveritis  we're just humans, not perfect at all! Thanks fans, Hiheww :')